2013. augusztus 10., szombat

Tamás Nándor - Hét halálom

Napokban jelenik meg Tamás Nándor - Hét halálom című abszolút zenei profilba vágó regénye, a GARBO kiadó gondozásában. A történet középpontjában egy rock and roll banda és annak gitárosa áll, aki egyben főhőse is a regénynek. És ahogy az egy jó zenei storyban szokás, van benne minden... sex, drog, rock and roll, és sok-sok humor! 


A könyvbemutatója augusztus 17.-én lesz Görbeházán (a medvék hazájában) a Sport Presszóban, a Bearfood - Shopping a Mennyben című új albumának lemezbemutatójával egybekötve. A helyszínen könyv és CD kapható és dedikáltatható, az esemény pedig ingyenes!
Az est a könyv és lemezbemutató mellett igazi zenei, koncert csemegéket is tartalmaz. A Bearfood ős bemutatója mellett látható még az E. Z. akusztik, az instrumentális LongWay, és a mocskos, ragacsos sludge nyalánkságot kínáló Black Honey.


Tamás Nándor egyébként a Bearfood és a Wyrfarkas énekese, valamint a Hajdú-Bihari Napló munkatársa. Regénye oly zenéhez köthető élménnyel tölt fel minket mint, Földes László HOBO zenei vonatkoztatású könyvei. Vagy Paksi Endre, Paul Trent írói álnév alatt megjelent rock and roll krimijei.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése